Kan du få et job hos producenten af din iPhone?

Kan du få et job hos producenten af din iPhone?
Kan du få et job hos producenten af din iPhone?

4 maj, 2016

Job

Apple scorer altid højt, når danske studerende bliver spurgt om, hvor de helst vil arbejde i fremtiden. Firmaet, der står bag Danmarks mest benyttede telefon, iPhone, er kendt for at være en utrolig spændende og udfordrende arbejdsplads, der giver plads til, at deres ansatte kan få lov til at udfolde deres kreative sans. Som sagt er det specielt de helt unge, der er glade for Apple og deres produkter. Dette skyldes med garanti, at de er vokset op sammen med Apples store fremmarch på det teknologiske marked, hvilket selvfølgelig har påvirket hele denne generation.

For at få et job hos Apple, skal man igennem en streng jobsamtale med en masse forunderlige spørgsmål. I flæng med virksomheder som Google og andre store virksomheder stiller Apple både tekniske og personlige spørgsmål, der skal være med til at finde frem til den helt rigtige medarbejder.

Det er både matematiske og personlige spørgsmål, som skal overkommes med flair, hvis man ønsker at gøre sig forhåbninger om at arbejde for den enorme virksomhed som Apple er i dag. Det er Business Insider, der beretter om nogle af de spørgsmål, der anvendes til jobsamtalen. Her følger et par eksempler.

Kunne du stå bag den næste iPhone? Så skal du i gennem spørgsmål som disse

Hvis du har to æg og ønsker at vide, hvor højt du kan slippe ægget fra uden at ødelægge det, hvordan vil du så gøre? Hvad er den optimale løsning?

  1. Hvor mange børn bliver født hver dag?
  2. Hvordan vil du teste en brødrister?
  3. Beskriv et interessant problem. Hvordan du vil løse det?

Det er altså nogle sjove spørgsmål, som man skal være forberedt på, hvis man ønsker at arbejde for Apple i fremtiden. Du bør dog også sætte dig ind i udviklingen indenfor iPhone, nyt iPhone tilbehør på markedet og de øvrige Apple-produkter, så du er vidende om de mest vigtige emner. Det kan være, du skal begynde at forberede dig allerede nu.

Indhent mere viden om iPhone fra Apple her